7-11 jaar

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen en speel mee in de jungle!
De Welpen spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de Welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.
Spelen in thema
De Welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De Welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Chil vertelt de Welpen bijvoorbeeld alles over vogels en Raksha weet weer veel over de verschillende dierensporen in de jungle. Met Marala zingen de Welpen een leuk liedje en met de schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen. Op alles wat de kinderen bij de Welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de scouts. Dit heet bij scouting de 'doorlopende leerlijn'.
De Welpen gaan 2 keer per jaar op weekendkamp en doen mee aan de jungledag van de regio. Aan het eind van het seizoen gaan ze 6 dagen op zomerkamp in een blokhut in Nederland.

Kom 3 keer gratis meespelen met de Welpen en ontdek wat er in de jungle te beleven valt.
Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.